top of page

PROBOUZENÍ světlušek 2022













Zdravíme všechny naše známé i (zatím) neznámé rodinky!


Aby vám po nás nebylo smutno, než bude zase další ročník SPÁČILKA cup 2022 a možná i jiné letní ztřeštěnosti, které právě vymýšlíme, připravili jsme pro vás boží rodinnou světluškovou procházku!

O co jde? V podvečer prvního jarního dne - v neděli 20. 3. 2022 vás budeme čekat od 18:00 do 18:30 v garážích na Obvodové ulici (za obchodkou). Na startu bude čekat naše hlavní světluška Linda a nasměruje vás na procházku (trasa garáže - útulek - letiště), při které můžete s dětmi probouzet světlušky. Každý malý účastníček může jednu světlušku schovat do packy a zahřát po dlouhé zimě. LED světýlka hledejte v trávě a tak různě na trase.

Prosíme doprovázející rodiče, aby si děti braly opravdu jen jednu světlušku, aby zůstalo i na ostatní. Trasa bude značená svítícími náramky, ty nám prosím neberte, aby se nám nějaký účastníček nezatoulal Po skončení startu Linda náramky vysbírá a ráda je na letišti rozdá účastníčkům.

POZOR, POZOR! Pro ještě kouzelnější atmosféru celé akce - vezměte si s sebou i vlastní světlušky, světýlka, lampionky, svítící řetězy aj. Světýlkové pochody se sice konají zpravidla na podzim, ale kdo by tu atmosféru neměl rád! Třeba my ji milujeme tolik, že si ji rádi zopakujeme i na jaře

Tak ahoj v neděli, těšíme se na vás! Linda, Terka a Filip


Akce se koná za laskavé finanční podpory Nadace Via @NadaceVia



9 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page